Сьогодні хочу поділитися неймовірно смачним і в той же час дуже простий рецепт салату, приготованого з куркою, огірком і консервованою квасолею. Салат виходить красивим, збалансованим, з яскравим смаком і соковитим. Відмінний варіант для ситної вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля консервована – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Куряче філе – 350 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Огірки – 100 гр.
- Помідори свіжі – 100 гр.
- Сметана – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, огірком і консервованою квасолею просто! Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками, викладіть в салатник.
Червоний цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте півкільцями. Відправте в салатник.
Огірки вимийте, обсушіть, обріжте хвостики, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, а потім наріжте скибочками і відправте до решти інгредієнтів.
Помідори добре вимийте, обсушити, видаліть плодоніжку і серцевину. М’якоть помідорів наріжте невеликими скибочками і викладіть на салат.
Петрушку сполосніть, обсушіть і наріжте гострим ножем. Додайте в салат. Я використовувала заморожену петрушку. Зелень можна використовувати будь-яку за вашим бажанням.
Відкрийте банку червоної консервованої квасолі, злити воду і викладіть до решти інгредієнтів.
Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, додайте сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин, після чого повністю остудіть, наріжте кубиками і викладіть на салат. Посоліть і поперчіть. Заправте салат сметаною. Ретельно перемішайте.
Яскравий салат з куркою, огірком і консервованою квасолею розкладіть по порційних тарілках і подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся смачним салатом!
Салати з куркою