Сьогодні хочу поділитися неймовірно смачним і в той же час дуже простий рецепт салату, приготованого з куркою, огірком і консервованою квасолею. Салат виходить красивим, збалансованим, з яскравим смаком і соковитим. Відмінний варіант для ситної вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля консервована – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Куряче філе – 350 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Огірки – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 100 гр.
  • Сметана – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, огірком і консервованою квасолею просто! Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, повністю остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками, викладіть в салатник.

Червоний цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте півкільцями. Відправте в салатник.

Огірки вимийте, обсушіть, обріжте хвостики, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, а потім наріжте скибочками і відправте до решти інгредієнтів.

Помідори добре вимийте, обсушити, видаліть плодоніжку і серцевину. М’якоть помідорів наріжте невеликими скибочками і викладіть на салат.

Петрушку сполосніть, обсушіть і наріжте гострим ножем. Додайте в салат. Я використовувала заморожену петрушку. Зелень можна використовувати будь-яку за вашим бажанням.

Відкрийте банку червоної консервованої квасолі, злити воду і викладіть до решти інгредієнтів.

Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, додайте сіль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин, після чого повністю остудіть, наріжте кубиками і викладіть на салат. Посоліть і поперчіть. Заправте салат сметаною. Ретельно перемішайте.

Яскравий салат з куркою, огірком і консервованою квасолею розкладіть по порційних тарілках і подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся смачним салатом!

Салати з куркою