З великим бажанням хочу поділитися чудовим рецептом надзвичайно смачного салату з куркою, сиром і корейською морквою. Салат виходить соковитим, ароматним і пікантним. Процес приготування салату не відніме багато часу, а результат прийдеться до смаку всім.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Оцет столовий 9% – за смаком
- Майонез – 100 гр.
- Цукор-пісок – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, сиром і корейською морквою легко! Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте, а потім наріжте тонкими півкільцями. Цибулю викладіть в глибоку ємність, залийте попередньо підготовленим окропом, додайте столовий оцет, сіль та цукровий пісок. Залиште на 10 хвилин маринуватися.
В глибоку миску викладіть необхідну кількість моркви по-корейськи.
Мариновану ріпчасту цибулю злийте через сито або друшляк, залиште на деякий час, щоб зайва рідина скла. Потім викладіть до моркви в миску.
Куряче філе добре промийте, викладіть в каструлю, залийте водою, посоліть, поставте на невеликий вогонь і доведіть до кипіння. Скориставшись шумівкою, зніміть піну, що утворилася, зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. Куряче філе остудіть і наріжте дрібним кубиком, відправте до решти інгредієнтів.
Твердий сир натріть на дрібній тертці і додайте в салат.
Додайте сіль, заправити майонезом. Замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт або сметану в якості заправки. Ретельно перемішайте салат. Приготований салат з куркою, сиром і корейською морквою подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою