Салати з додаванням чорносливу завжди виходять оригінальними та яскравими за смаком. Відмінну компанію продукту складе ніжне куряче філе, яйця і сир. Оцініть простий процес приготування живильного страви.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Чорнослив – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою, сиром, яйцем і чорносливом? Курку промиваємо і відварюємо в підсоленій воді, після чого м’ясо охолодити і дрібно нарізаємо.
Варимо в кип’яченій воді курячі яйця. Видаляємо шкаралупу і продукт ділимо на дрібні кубики.
Далі подрібнюємо чорнослив на кілька шматочків.
Сир для салату краще всього вибирати твердого сорту. Натираємо його на дрібну або середню терку.
З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо до них подрібнену зелень за смаком, сіль і майонез. Перемішуємо, охолоджуємо закуску і подаємо до столу!
Салати з куркою