Незважаючи на те, що представлений вашій увазі салат дуже ситний, в ньому немає ні одного інгредієнта, який би не можна вживати, дотримуючи принципи правильного харчування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля біла – 250 гр.
  • Куряча грудка – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Листовий салат – 3 шт.
  • Маслини – 150 гр.
  • Сода харчова – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Соєвий соус – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з квасолею дієтичний просто! Квасолю необхідно залити на ніч водою. Досвідчені господині радять додати до замоченою квасолі щіпку харчової соди для того, щоб квасоля не забродила. Після цього відварюємо квасолю. З готової квасолі зливаємо воду.

Гарненько промиваємо буряк і відварюємо до готовності.

Листя салату слід промити під проточною водою, а після злегка просушити. Маслини нарізаємо кільцями. Курячу грудку, яка повинна бути попередньо відварити, необхідно нарізати кубиками середнього розміру.

Варений курячі яйця потрібно розрізати на чотири частини, варений буряк – кубиками середнього розміру. Листя салату розриваємо руками. З’єднуємо всі інгредієнти в салатник. Залишилося полити блюдо соєвим соусом і ретельно перемішати.

Салати з куркою