Салат Цезар і звучить, і виглядає урочисто. Це блюдо можна подати на свято або скрасити їм буденний прийом їжі. На відміну від класичного варіанту салату, в цьому рецепті ми будемо використовувати більш ніжний сир, фетаксу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Листовий салат – 5 листків
  • Яйце – 2 шт.
  • Сухарі – 50 гр.
  • Помідори черрі – 6 – 8 шт.
  • Сир Фетакса – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати салат Цезар з фетаксой і куркою? Куряче філе помийте і наріжте тонкими смужками.

Розігрійте сковорідку, викладіть в неї куряче м’ясо і влийте воду. Зачекайте поки википить вода, влийте рослинне масло і обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.

Паралельно поставте варитися яйця.

Листя салату помийте і крупно порвіть руками, викладіть салат в миску.

Готове куряче м’ясо викладіть на листя салату.

Варені яйця остудіть, очистіть від шкаралупи, наріжте кубиками і додайте в миску.

Сухарики можна зробити самостійно з білого хліба або використовувати вже готові. Сухарики додайте в миску.

Помідори черрі помийте, наріжте шматочками і покладіть в салатницю.

Фетаксу наріжте кубиками, перекладіть в миску і перемішайте.

Салат Цезар готовий, можна подавати його на стіл.

Приємного апетиту!

Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані Салат Цезар Салати з куркою