За цим рецептом ви можете приготувати чудовий салат, в якому основний смаковий тон визначає квасоля. Її беремо для салату консервованої у власному соку і без томату. До салату більше підходить червона квасоля. Доповнюємо салатик курячим м’ясом, твердим сиром і сухариками.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряча грудка – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сухарики – 1 пакет
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з квасолею, куркою і сухариками? У підсоленій воді відваріть до готовності куряче м’ясо. Потім остудіть і наріжте невеликими кубиками. М’ясо відразу перекладіть в глибоку салатницю.

Шматочок твердого сиру натріть на крупну тертку і перекладіть його в салатницю.

Відкрийте баночку квасолі і через сито злийте всю рідину. Потім квасоля промийте холодною проточною водою і додайте в салатницю.

Салат посипте сухарями, краще житніми і зі смаком спецій.

Додайте до салату майонезний соус і посипте його чорним меленим перцем.

Салат акуратно розмішайте ложкою, декорують зеленню і відразу подайте до столу.

Приємного апетиту!

Салати з куркою