Салат з квасолею, куркою і солоними огірками виходить смачним і досить ситним. Салат можна назвати простим, процес приготування може ускладнити приготування курячої грудки. Але якщо у вас є приготована курка, то зібрати салат не складе праці. Готовий салат прикрасити можна свіжою зеленню або півкільцями червоного цибулі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля червоний – для прикраси
- Огірки – 200 гр.
- Огірки солоні – 100 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Соєвий соус – 2 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Зелень – для прикраси
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з квасолею, куркою, солоними огірками? Підготуйте необхідні продукти. Наберіть в глибоку каструлю холодної води, додайте спеції. Доведіть до кипіння.
Грудку помістіть в каструлю і варіть протягом 30 хвилин. Готове м’ясо остудіть.
Яйця зваріть круто в окремій каструлі. Остудіть і почистіть їх.
Банку консервованої квасолі відкрийте, злийте рідину. Викладіть в глибоку миску.
Свіжий огірок добре помийте і наріжте разом з солоними огірками шматочками середнього розміру. Викладіть в салатник.
Куряче м’ясо наріжте кубиками середнього розміру.
Очищені яйця наріжте ножем або за допомогою спеціального пристосування.
Нарізане м’ясо і яйця відправте в салатник, добре перемішайте.
В окремій мисці змішайте сметану, соєвий соус і гірчицю, додайте спеції. Добре розмішайте.
Отриманим соусом заправте салат.
Приємного апетиту!
Салати з куркою