Не секрет, що боби – повноцінна заміна м’ясним продуктам. Від цього салати з квасолею виходять настільки поживними та смачними. Спробуйте таку закуску з додаванням моркви і сухариків. Оригінальна подача зробить блюдо родзинкою вашого столу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Квасоля біла – 250 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки мариновані – 1 шт.
- Сухарі – 50 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Цибуля зелена – для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати салат з квасолею, морквою і сухариками? Для прискорення процесу можна використовувати консервовану квасолю. Якщо у вас звичайна, то заздалегідь залишаємо настоюватися в холодній воді на годину-півтора. Потім варимо до готовності.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Відправляємо її обсмажуватися на середньому вогні 3-5 хвилин. Можна посолити.
Цибулину дрібно нарізаємо і закидаємо в сковороду з морквою. Перемішуємо і тримаємо на вогні ще 2-3 хвилини.
Квасоля і смажені овочі перемішуємо в салатниці.
Маринований огірок нарізаємо тонкими смужками і додаємо до решти інгредієнтів. Заправляємо Салат майонезом і перемішуємо.
Сухарики кладемо в салат тільки перед подачею, інакше вони розбухнуть від вологості інших продуктів.
Викладаємо порції. Салат можна креативно прикрасити зеленим цибулею та сухариками, що підійде для святкового столу. Приємного апетиту!
Новости