Капуста – справжній хіт серед інгредієнтів для салатів. А невелика родзинка у вигляді сухариків перетворить знайомий рецепт в нову страву з абсолютно приголомшливим смаком. Сухарики можуть бути як хатніми, так і купованими. А для заправки найкраще підійде класичний майонез.

Порада: Якщо ви не любите цибулю в салаті, то спробуйте замінити його зеленими пір’ям лука.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 300 гр.
  • Сухарі – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез або Сметана – 100 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з сухариками і капустою. Білокачанну капусту попередньо моєму, даємо їй злегка обсохнути, можна використовувати сухі рушники і дрібно шаткуємо.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями або кубиками, як вам більше подобається бачити його в салаті.

Консерву з кукурудзою відкриваємо, зливаємо зайву воду. І перекладаємо її в глибоку салатницю.

Тепер додаємо до кукурудзі нашатковану капусту і цибулю, а також сухарики (смак сухариків вибирайте свій улюблений). Заправляємо салат майонезом, додаємо за бажанням спеції і сіль.

Приємного апетиту!

Новости