Капуста – справжній хіт серед інгредієнтів для салатів. А невелика родзинка у вигляді сухариків перетворить знайомий рецепт в нову страву з абсолютно приголомшливим смаком. Сухарики можуть бути як хатніми, так і купованими. А для заправки найкраще підійде класичний майонез.
Порада: Якщо ви не любите цибулю в салаті, то спробуйте замінити його зеленими пір’ям лука.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 300 гр.
- Сухарі – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез або Сметана – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з сухариками і капустою. Білокачанну капусту попередньо моєму, даємо їй злегка обсохнути, можна використовувати сухі рушники і дрібно шаткуємо.
Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями або кубиками, як вам більше подобається бачити його в салаті.
Консерву з кукурудзою відкриваємо, зливаємо зайву воду. І перекладаємо її в глибоку салатницю.
Тепер додаємо до кукурудзі нашатковану капусту і цибулю, а також сухарики (смак сухариків вибирайте свій улюблений). Заправляємо салат майонезом, додаємо за бажанням спеції і сіль.
Приємного апетиту!
Новости