Салат з яловичиною, помідорами та болгарським перцем – це гармонійне поєднання овочів і м’яса! А особлива заправка з оливкової олії і бальзамічного оцту чудово доповнює смак страви. Щоб зробити його ще вишуканіше посипте верх сиром пармезан. Вийде приголомшливо!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 400 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1 ч. л.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з яловичиною помідорами та болгарським перцем, яловичину потрібно як слід промити і відправити варитися в киплячу воду. Готове м’ясо остудити і нарізати невеликими смужками.
Часник подрібнюємо ножем або ж пропускаємо через прес.
Приготуємо заправку. Для цього у невеликій чашці змішуємо часник, оливкову олію, соєвий соус і бальзамічний оцет. Додаємо до всього приправи і сіль. Залишаємо все на 10 хв., щоб суміш настоялася.
Перець миємо, розрізаємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо перець нетовстими смужками.
Петрушку моєму і кришимо.
Тепер миємо й нарізаємо помідори. Нарізаємо невеликими шматочками.
З’єднуємо всі продукти в глибокій ємності і поливаємо заправкою. Перемішуємо. Зверху посипаємо натертим сиром пармезан.
Приємного апетиту!
Новости