Салат з яловичиною, помідорами та болгарським перцем – це гармонійне поєднання овочів і м’яса! А особлива заправка з оливкової олії і бальзамічного оцту чудово доповнює смак страви. Щоб зробити його ще вишуканіше посипте верх сиром пармезан. Вийде приголомшливо!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 400 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ч. л.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з яловичиною помідорами та болгарським перцем, яловичину потрібно як слід промити і відправити варитися в киплячу воду. Готове м’ясо остудити і нарізати невеликими смужками.

Часник подрібнюємо ножем або ж пропускаємо через прес.

Приготуємо заправку. Для цього у невеликій чашці змішуємо часник, оливкову олію, соєвий соус і бальзамічний оцет. Додаємо до всього приправи і сіль. Залишаємо все на 10 хв., щоб суміш настоялася.

Перець миємо, розрізаємо і очищаємо від насіння. Нарізаємо перець нетовстими смужками.

Петрушку моєму і кришимо.

Тепер миємо й нарізаємо помідори. Нарізаємо невеликими шматочками.

З’єднуємо всі продукти в глибокій ємності і поливаємо заправкою. Перемішуємо. Зверху посипаємо натертим сиром пармезан.

Приємного апетиту!

Новости