Приголомшливо пікантний салат з стрілок часнику з огірком можна використовувати влітку в якості гарніру до м’ясних страв, а можна їсти просто з хлібом, він гарний у будь-яких поєднаннях. Припустимо додати будь-яку зелень на свій смак.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Часникові стрілки – 1 пучок
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чилі – 0.3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Коріандр – 1 щіпка
  • Оцет яблучний 6% – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Соєвий соус – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кінза – 3 гілки

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату зі стрілок часнику по-корейськи. Зрізати стрілки часнику довжиною близько 10 см, ретельно вимити.

Цибулину дрібно нашаткувати, додати дрібно нарізаний гострий перець. Обсмажити в гарячому рослинному маслі близько 1 хв

Покласти до овочів стрілки часнику і обсмажувати приблизно 2-3 хв., весь час розмішуючи і не даючи згоріти часнику. Викласти вміст сковороди в миску, влити трохи оцту, присипати цукром. Зубчики часнику видавити через прес, всипати трохи коріандру. Перемішати і дати замаринувати близько півгодини.

Огірок вимити і потерти на корейській тертці. Кінзу нашаткувати, змішати зі стрілками часнику і посолити або влити соєвий соус.

Все перемішати. Можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Салат зі стрілок часнику Стрілки часнику Стрілки часнику по-корейськи