Приголомшливо пікантний салат з стрілок часнику з огірком можна використовувати влітку в якості гарніру до м’ясних страв, а можна їсти просто з хлібом, він гарний у будь-яких поєднаннях. Припустимо додати будь-яку зелень на свій смак.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Часникові стрілки – 1 пучок
- Часник – 3 зуб.
- Перець чилі – 0.3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Коріандр – 1 щіпка
- Оцет яблучний 6% – за смаком
- Сіль – за смаком
- Соєвий соус – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Огірки – 1 шт.
- Кінза – 3 гілки
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату зі стрілок часнику по-корейськи. Зрізати стрілки часнику довжиною близько 10 см, ретельно вимити.
Цибулину дрібно нашаткувати, додати дрібно нарізаний гострий перець. Обсмажити в гарячому рослинному маслі близько 1 хв
Покласти до овочів стрілки часнику і обсмажувати приблизно 2-3 хв., весь час розмішуючи і не даючи згоріти часнику. Викласти вміст сковороди в миску, влити трохи оцту, присипати цукром. Зубчики часнику видавити через прес, всипати трохи коріандру. Перемішати і дати замаринувати близько півгодини.
Огірок вимити і потерти на корейській тертці. Кінзу нашаткувати, змішати зі стрілками часнику і посолити або влити соєвий соус.
Все перемішати. Можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Салат зі стрілок часнику Стрілки часнику Стрілки часнику по-корейськи