Майже всі продукти для цього салату вже в готовій формі, а тому процес ставати зовсім простим і швидким. Корейська квасоля дуже смачна і корисна, а сухарики додадуть страві пікантності і зроблять його цікавішим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Сухарики – 1 пакет
  • Кукурудза консервована – 1 шт.
  • Горошок зелений консервований – 100 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Готувати салати з сухариками і корейською морквою легко! Консерви відкриваємо і видаляємо непотрібну рідину.

Крабові палички ріжемо невеликими кубиками.

Кріп миємо й дрібно нарізаємо.

Змішуємо всі приготовані інгредієнти в глибокій ємності, додаємо сухарики і корейську моркву. Заправляємо все майонезом. За бажанням можна додати сіль і чорний мелений перець. Розмішуємо салат.

Приємного апетиту!

Крабовий салат без огірка Крабовий салат без яєць Крабовий салат з кукурудзою без огірка Крабовий салат з кукурудзою без рису Салат з крабовими паличками і зеленим горошком Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом