Не завжди шарлотка виходить соковитою і ніжною, але є секретний інгредієнт – майонез. Приготована на ньому шарлотка з яблуками завжди виходить повітряної. Сам рецепт дуже простий, пиріг готується досить швидко. Обов’язково порадуйте родину цим найніжнішим ласощами!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яблука – 3 шт.
- Яйце – 6 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Сіль – 0.2 ч. л.
- Майонез – 0.5 склянки
- Борошно пшеничне – 3 склянки
Процес приготування:
Готувати шарлотку з яблуками на майонезі в духовці просто! Яблука помити, вирізати серцевину, порізати тонкими часточками.
Яйця збити з цукром і сіллю, додати майонез.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем.
Поступово вмішати муку в яєчно-майонезну суміш. Тісто по консистенції має нагадувати густу сметану.
В тісто всипати яблука, все добре перемішати.
Форму для випікання змастити вершковим маслом, присипати трохи борошном.
Вилити тісто у форму, акуратно розподілити. Поставити тісто в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку, випікати 30 хвилин.
Шарлотка з яблуками на майонезі готова! Можна кликати домочадців пробувати!
Бісквітна шарлотка Шарлотка Шарлотка з яблуками Шарлотка з яблуками без сметани Шарлотка з яблуками в духовці Шарлотка з яблуками класична