Зимовими вечорами так хочеться порадувати себе і близьких чимось смачним, чимось нагадує про теплі дні літа. Шарлотка з замороженої вишнею допоможе просто і швидко воскресити радісні спогади.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Масло – для змазування
  • Манна крупа – для змазування
  • Вишня заморожена – 300 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати шарлотку з замороженої вишнею в духовці? Змастити форму для запікання олією і посипати манкою. Викласти на неї попередньо розморожену вишню без кісточок.

Відокремити білки від жовтків. Поступово вводячи цукор, добре збити білки.

Жовтки несильно збити, додати до білків, перемішати. Акуратно потроху всипати борошно до отримання однорідного тіста.

Вилити тісто у форму на вишню. Випікати 40 хвилин у попередньо розігрітій духовці при 180 градусах.

Шарлотку з замороженої вишнею можна подавати на стіл!

Бісквітна шарлотка Шарлотка Шарлотка без яблук Шарлотка з вишнею Шарлотка з замороженими ягодами