Шарлотка з замороженої вишнею, приготована в мультиварці, не поступається за смаковими якостями випічці, приготовленої в духовці. Шарлотка виходить такою ж смачною, ароматною і ніжною. У цьому випадку використання мультиварки спрощує процес приготування випічки, не потрібно стежити за температурним режимом та іншими моментами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вишня – 500 гр.
- Борошно – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Яйце – 4 шт.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Цукрова пудра – для посипання
Процес приготування:
Готувати шарлотку з замороженої вишнею в мультиварці легко! Вишню необхідно розморозити. Якщо дозволяє час, можна зробити природним чином при кімнатній температурі. Як варіант – можна занурити ягоди в пакеті в теплу воду.
Яйця з’єднайте з цукром.
Збийте дані інгредієнти за допомогою міксера або блендера.
Після цього введіть в яєчно-цукрову суміш розпушувач і просіяне пшеничне борошно.
Всі компоненти шарлотки ретельно збийте. Тісто має бути однорідним.
З розмороженої вишні злийте сік. Додайте начинку в готове тісто.
Все перемішайте до рівномірного розподілу ягід.
Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, покладіть туди тісто з вишнею. Встановіть режим «Випічка» на 60 хвилин.
По готовності дайте випічці постояти протягом 10-15 хвилин.
Потім дістаньте шарлотку з мультиварки.
Присипте готову випічку цукровою пудрою, розріжте на шматочки і подавайте до столу.
Приємного вам чаювання!
Бісквітна шарлотка Шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з вишнею