Шарлотка з замороженої вишнею, приготована в мультиварці, не поступається за смаковими якостями випічці, приготовленої в духовці. Шарлотка виходить такою ж смачною, ароматною і ніжною. У цьому випадку використання мультиварки спрощує процес приготування випічки, не потрібно стежити за температурним режимом та іншими моментами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вишня – 500 гр.
  • Борошно – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Яйце – 4 шт.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Цукрова пудра – для посипання

Процес приготування:

Готувати шарлотку з замороженої вишнею в мультиварці легко! Вишню необхідно розморозити. Якщо дозволяє час, можна зробити природним чином при кімнатній температурі. Як варіант – можна занурити ягоди в пакеті в теплу воду.

Яйця з’єднайте з цукром.

Збийте дані інгредієнти за допомогою міксера або блендера.

Після цього введіть в яєчно-цукрову суміш розпушувач і просіяне пшеничне борошно.

Всі компоненти шарлотки ретельно збийте. Тісто має бути однорідним.

З розмороженої вишні злийте сік. Додайте начинку в готове тісто.

Все перемішайте до рівномірного розподілу ягід.

Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом, покладіть туди тісто з вишнею. Встановіть режим «Випічка» на 60 хвилин.

По готовності дайте випічці постояти протягом 10-15 хвилин.

Потім дістаньте шарлотку з мультиварки.

Присипте готову випічку цукровою пудрою, розріжте на шматочки і подавайте до столу.

Приємного вам чаювання!

Бісквітна шарлотка Шарлотка Шарлотка в мультиварці Шарлотка з вишнею