найскладніше в цьому рецепті – очистити гарбуз від насіння, весь процес простий і швидкий. Гарбуз нарізати часточками і запікається в духовці з медом і корицею. В такому виконанні гарбуз сподобається навіть тим, хто до цього був противником цього овоча.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Мед – 2 – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Кориця мелена – 0,5 ч. л.
  • Вода – 2 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати шматочки гарбуза з медом та корицею у фользі в духовці, гарбуз помийте, очистіть від шкірки і насіння.

Наріжте м’якоть кубиками гарбуза з шириною по 2-3 сантиметри.

У мисці змішайте мед, рослинне масло, воду і корицю. В отриманий сироп опустіть нарізаний гарбуз і добре перемішайте.

Гарбуз викладіть на вдвічі складений аркуш фольги. Краї фольги скріпіть в центрі, але не занадто щільно притискайте її до гарбузі.

Запікайте гарбуз у духовці при 180 градусах 20-30 хвилин. Потім розгорніть фольгу і готуйте гарбуз ще 10 хвилин. Зверху гарбуз виходить трохи хрусткою і дуже соковитою всередині, подавайте її в теплому вигляді.

Смачного!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці Десерт з гарбуза в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці