Один з найбільш вдалих способів приготувати свинину. Готується цей делікатес досить швидко і просто. В результаті у вас вийде соковите м’ясо з жирком, до нього як гарнір відмінно підійде картопляне пюре або тушковані овочі.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Свинина на кістці – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Мускатний горіх – 0.25 ч. л.
- Аджика (суха) – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування шматка свинини на кістці, запечений в духовці? Свинину на кістки обмийте, просушіть і злегка відбийте молотком.
У мисці змішайте сіль, суху аджику, мелений перець і мускатний горіх. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте кільцями.
На лист фольги покладіть цибулю.
М’ясо натріть спеціями і покладіть на цибульну подушку. Збризніть свинину рослинним маслом.
Загорнути м’ясо у фольгу і помістіть його в духовку, розігріту до 180 градусів і запікайте 35-40 хвилин. Після цього розгорніть фольгу і запікайте свинину ще 10-15 хвилин. М’ясо виходить дуже смачним і соковитим, подавайте його в гарячому вигляді з гарніром на свій смак.
Смачного!