Апетитне і соковите блюдо з м’яса свинини. Його можна приготувати до обіду або вечері, виглядає вона чудово. Завдяки запіканню в рукаві воно добре пропікається і повністю просочується ароматними спеціями.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Свинина – 1,8 кг
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Гірчиця – 4 – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Паприка – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати шматок свинини з гірчицею в рукаві в духовці? Моркву очистіть, помийте і наріжте шматочками так, щоб на них були гострі краї. Очищені зубчики часнику наріжте таким же чином.

Нашпигуйте свинину шматочками моркви і часнику. Робіть ножем глибокі надрізи і вкладайте в них овочі.

Потім натріть м’ясо сіллю і паприкою з усіх боків.

Далі змастіть свинину гірчицею. Покладіть м’ясо в рукав і відправте його в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте свинину 30 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте ще 1,5 години.

Щоб м’ясо зарум’янилося, розріжте рукав і потримайте його в духовці 10-15 хвилин. Готову свинину наріжте на порції і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Страви з свинини