Ароматну домашню шурпу можна приготувати в казані в домашніх умовах. Яловиче м’ясо зробить блюдо наваристим і поживним. Пригостіть близьких оригінальним обідом.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яловичина – 1 кг
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 4 головки
- Морква – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
- Базилік свіжий – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт приготування шурпу з яловичини в казані в домашніх умовах смачний! Підготуємо потрібні продукти. Овочі та зелень промиваємо під холодною водою.
Яловичину поділяємо на великі однакові шматки. Кладемо їх в казан, повністю заливаємо водою і ставимо на плиту. Готуємо близько 20 хвилин.
Ріпчасту цибулю нарізаємо на тонкі півкільця. Кладемо їх до м’яса.
ріжемо Кружечками моркву, на четвертинки поділяємо помідори і болгарський перець. Відправляємо овочі в казан.
Сюди ж кладемо гострий перець і листочки базиліка.
Очищаємо картоплю, ділимо його на половинки і додаємо в загальну страву. Посипаємо вміст, сіллю, перцем і паприкою.
Тримаємо страву на помірному вогні 30-40 хвилин.
За 5 хвилин до готовності в казан кладемо свіжу петрушку.
Шурпа з яловичиною в казані готова! Розкладайте її по порційних тарілках і подавайте до столу.
Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в казані Шурпа з яловичини в казані на плиті Шурпа з яловичини в каструлі Шурпа з яловичини класична Шурпа по-узбецьки