Ароматну домашню шурпу можна приготувати в казані в домашніх умовах. Яловиче м’ясо зробить блюдо наваристим і поживним. Пригостіть близьких оригінальним обідом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 1 кг
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 4 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Базилік свіжий – за смаком
  • Петрушка – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт приготування шурпу з яловичини в казані в домашніх умовах смачний! Підготуємо потрібні продукти. Овочі та зелень промиваємо під холодною водою.

Яловичину поділяємо на великі однакові шматки. Кладемо їх в казан, повністю заливаємо водою і ставимо на плиту. Готуємо близько 20 хвилин.

Ріпчасту цибулю нарізаємо на тонкі півкільця. Кладемо їх до м’яса.

ріжемо Кружечками моркву, на четвертинки поділяємо помідори і болгарський перець. Відправляємо овочі в казан.

Сюди ж кладемо гострий перець і листочки базиліка.

Очищаємо картоплю, ділимо його на половинки і додаємо в загальну страву. Посипаємо вміст, сіллю, перцем і паприкою.

Тримаємо страву на помірному вогні 30-40 хвилин.

За 5 хвилин до готовності в казан кладемо свіжу петрушку.

Шурпа з яловичиною в казані готова! Розкладайте її по порційних тарілках і подавайте до столу.

Шурпа з яловичини Шурпа з яловичини в казані Шурпа з яловичини в казані на плиті Шурпа з яловичини в каструлі Шурпа з яловичини класична Шурпа по-узбецьки