Смажені стрілки часнику з яйцем – це ніжне, пряна страва, що нагадує за смаком грибний омлет з нотками часнику. Воно відмінно підійде як для сніданку, так і для легкої вечері. Таке блюдо добре внесе різноманітність в повсякденне меню кожної господині! Порції: 6 Час приготування: 30-40 хв.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Часникові стрілки – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Зелень – за смаком
- Масло – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати смажені стрілки часнику з яйцем, промиваємо стрілки і нарізаємо їх на смужки 2 – 3 см.
Висипаємо підготовлені стрілки на розігріту сковороду, добре змащену маслом і обсмажуємо на помірному вогні.
Щоб стрілки були м’якше вливаємо до них молоко, солимо їх, ставимо на невеликий вогонь і залишаємо стрілки тушкуватися десь 15-20 хв.
В окремій ємності розбиваємо яйця, солимо їх і злегка збиваємо.
Додаємо яйця до нашої зажарки і ретельно перемішуємо, домагаючись однорідності маси. Дожариваємо стрілки до повної готовності яєць.
Підготуємо зелень за смаком (кріп, петрушка тощо): все дрібно нарізаємо і додаємо до основної страви.
Готово! Приємного апетиту!
Смажені стрілки часнику Стрілки часнику