Дуже швидкий варіант для перекусу в домашніх умовах. Смажити сосиски в тісті краще під кришкою на помірному вогні, щоб тісто рівномірно пропеклося. Готове листкове дріжджове тісто можна придбати в найближчому магазині.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 250 – 300 гр.
- Сосиски – 6 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати сосиски в листковому дріжджовому тесті на сковороді легко! Підготуйте необхідні інгредієнти. Розморозьте тісто повністю.
Сосиски відваріть і остудіть.
Тісто розкачайте і наріжте тонкими смужками.
Обмотайте кожну сосиску смугами по спіралі.
Прогрійте сковороду, влийте олію і викласти сосиски в тісті.
Накрийте сковороду кришкою, смажте сосиски 10-12 хвилин, періодично перевертайте, щоб вони рівномірно зарум’янилися з усіх боків.
Сосиски в тісті зніміть зі сковороди, перекладіть на блюдо, охолодіть і подавайте на стіл з кетчупом або гірчицею.
Приємного апетиту!
Сосиски в тісті