Дуже швидкий варіант для перекусу в домашніх умовах. Смажити сосиски в тісті краще під кришкою на помірному вогні, щоб тісто рівномірно пропеклося. Готове листкове дріжджове тісто можна придбати в найближчому магазині.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 250 – 300 гр.
  • Сосиски – 6 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати сосиски в листковому дріжджовому тесті на сковороді легко! Підготуйте необхідні інгредієнти. Розморозьте тісто повністю.

Сосиски відваріть і остудіть.

Тісто розкачайте і наріжте тонкими смужками.

Обмотайте кожну сосиску смугами по спіралі.

Прогрійте сковороду, влийте олію і викласти сосиски в тісті.

Накрийте сковороду кришкою, смажте сосиски 10-12 хвилин, періодично перевертайте, щоб вони рівномірно зарум’янилися з усіх боків.

Сосиски в тісті зніміть зі сковороди, перекладіть на блюдо, охолодіть і подавайте на стіл з кетчупом або гірчицею.

Приємного апетиту!

Сосиски в тісті