Щоб приготувати ніжні і соковиті курячі стегна в духовці, їх слід замаринувати на ніч в солодкому і в міру гострому соусі їх бальзамічного оцту, часнику і соєвого соусу. Соус просочить м’ясо і зробить його смак чудовим. Гарнір під такі стегна може бути будь-який: овочі, макарони або рис, а можна подавати просто з коржиками.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • стегно Куряче – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 0.25 склянки
  • цукор – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати страву з курячих стегон в духовці легко! Часник очистіть і подрібніть, додайте масло, оцет, засипте цукор, залийте соєвий соус і присипте перцем.

Стегна складіть у форму і залийте маринадом. Закрийте кришкою і поставте в холод на 2-8 годин, по можливості.

прогрійте Духовку до 190 градусів. Курку складіть у жароміцну форму і відправляйте в духовку на 45 хвилин.

Через 15 хвилин від початку готування акуратно полийте соусом шматочки м’яса з допомогою ложки. Повторіть ще через 15 хвилин.

Дістаньте блюдо і посипте стегна свіжою зеленню. Подавайте їх відразу до столу гарячими.

Приємного апетиту!

Новости