З превеликим бажанням і великою радістю хочу поділитися чудовим рецептом смачного і наваристого супу харчо, приготованого в мультиварці з використанням свинини. Харчо виходить ароматним і апетитним. Скористайтеся рецептом, і ви залишитеся дуже задоволені!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 800 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Рис білий – 80 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатне лечо – 100 гр.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Готувати суп харчо з свинини в мультиварці просто! Підготуйте всі інгредієнти у вказаній в рецепті кількості, необхідні для приготування супу харчо з свинини в мультиварці.

Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння, промийте. Моркву і картоплю вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою. Кінзу сполосніть і обсушіть, струсивши зайву вологу.

Очищену моркву натріть на крупній тертці або наріжте невеликим кубиком. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Картоплю наріжте середнім кубиком. Кінзу і часник подрібніть гострим ножем. Свинину гарненько промийте під прохолодною водою, обсушіть, скориставшись паперовими рушниками, і наріжте довільно.

В чашу мультиварки налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть подрібнену моркву і ріпчасту цибулю. На панелі приладу встановіть режим «Смаження», час приготування 20 хвилин.

Потім викладіть підготовлену свинину і, періодично помішуючи, обсмажте до рум’яного кольору.

Потім викладіть підготовлений картопля і томатне лечо. Томатне лечо можна замінити свіжими помідорами, помідорами у власному соку, томатним соусом або кетчупом.

Відміряйте необхідну кількість рису, промити до прозорої води, покладіть в чашу мультиварки, посоліть, поперчіть, додайте цукровий пісок і хмелі-сунелі. Залийте водою так, щоб усі інгредієнти були повністю покриті і ще зверху на два пальці. На панелі приладу виберіть програму «Гасіння». Закрийте кришку і готуйте до закінчення програми.

Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, додайте подрібнений часник і кинзу, встановіть режим «Підігрів» і дайте настоятися 10 хвилин.

Апетитний харчо з свинини, приготований в мультиварці, подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Суп харчо в мультиварці Харчо в мультиварці Редмонд Харчо з картоплею Харчо з рисом Харчо з свинини Харчо з свинини з картоплею Харчо з свинини з рисом Харчо з свинини з рисом і картоплею