Заварне тісто на відміну від заварних тістечок готується дуже просто. У вас вийде просте пісне тісто без використання яєць, з нього можна робити пельмені, манти, вареники, чебуреки.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для чебуреків на окропі без яєць. У глибоку миску просійте борошно. Не рекомендується всипати відразу все борошно, півсклянки або склянку можна залишити і додати в процесі замісу.

Додайте сіль за смаком

закип’ятіть Воду, додайте в неї рослинне масло і перемішайте.

Тепер цю киплячу масу необхідно повільно влити в борошно і відразу ж швидко перемішувати ці інгредієнти.

Коли заважати тісто ложкою стане важко, переходите до ручного замісу.

У процесі додавайте частинами борошно.

Тісто вийде дуже м’яким і еластичним, з ним відразу ж можна працювати і приступати до ліплення чебуреків.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків на воді без яєць Тісто для чебуреків на рослинному маслі