Смачне, еластичне тісто для чебуреків виходить, якщо додати в нього трохи горілки. Вона зробить тісто ще більш повітряним, а в духовці подарує чебуреків красиву хрустку скоринку з бульбашками. Буде дуже смачно і ситно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 4 склянки
  • Вода – 320 мл
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати пузырчатое тісто для чебуреків з горілкою. Воду кип’ятимо і з’єднуємо її з яйцем, горілкою, рослинним маслом і сіллю.

Борошно просіваємо і додаємо її невеликими порціями в рідкі продукти. Ретельно перемішуємо, формуючи тісто.

Коли тісто стане досить густим, викладаємо його на стіл і добре вимішуємо його руками протягом 5-7 хв

Тісто готове і можна приступати до начинки для чебуреків. Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на гарячій воді Хрустке тісто для чебуреків з горілкою