Пісочне тісто на кефірі і маргарині виходить особливо смачною і еластичним. Готувати з нього одне задоволення, а страва виходить просто об’єднанням!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 700 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Кефір – 1 склянка
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сіль – 3 ч. л.
- Цукор-пісок – 3 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати тісто для курника на кефірі і маргарині. Вершкове масло кладемо в каструлю і розтоплюємо на повільному вогні.
Додаємо в масло яйця, цукровий пісок і сіль. Перемішуємо інгредієнти.
Додаємо в масу кефір і розмішуємо.
Борошно просіваємо з допомогою ситечка, щоб наповнити її киснем.
Поступово додаємо її в рідкі продукти і замішуємо тісто.
Вимішуємо його руками, поки воно не стане еластичним.
Приємного апетиту!
Класичне тісто для курника Курник на кефірі Тісто для курника в духовці Тісто для курника на вершковому маслі Тісто для курника на кефірі