Пісочне тісто на кефірі і маргарині виходить особливо смачною і еластичним. Готувати з нього одне задоволення, а страва виходить просто об’єднанням!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 700 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кефір – 1 склянка
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сіль – 3 ч. л.
  • Цукор-пісок – 3 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати тісто для курника на кефірі і маргарині. Вершкове масло кладемо в каструлю і розтоплюємо на повільному вогні.

Додаємо в масло яйця, цукровий пісок і сіль. Перемішуємо інгредієнти.

Додаємо в масу кефір і розмішуємо.

Борошно просіваємо з допомогою ситечка, щоб наповнити її киснем.

Поступово додаємо її в рідкі продукти і замішуємо тісто.

Вимішуємо його руками, поки воно не стане еластичним.

Приємного апетиту!

Класичне тісто для курника Курник на кефірі Тісто для курника в духовці Тісто для курника на вершковому маслі Тісто для курника на кефірі