Смачні кисло-солодкі вареники з малиною і сиром готуються дуже просто, а зберігати їх можна в морозильній камері, так що можна зробити такої смакоти про запас. Для полегшення роботи замішуємо тісто в хлібопічці, однак вимісити його можна і руками.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Малина – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
- Сода харчова – 0.25 ч. л.
- Вода – 75 мл
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати вареники з малиною і сиром. Кладемо в чашу хлібопічки молоко, борошно, воду і гашену оцтом соду.
Замішуємо тісто за допомогою хлібопічки або вручну.
Розкачуємо готове тісто в тонкий пласт.
З допомогою склянки вирізаємо з тіста гуртки.
Сир змішуємо з цукром.
кожен гурток викладаємо сир і малину.
Защипуємо краї вареників.
Засипаємо вареники в киплячу підсолену воду і варимо близько 8 хвилин.
Готові вареники дістаємо шумівкою і перед подачею змащуємо вершковим маслом. Приємного апетиту!
Вареники Ледачі вареники з сиру Ледачі вареники з сиру як в дитячому саду Ліниві вареники із сиру з борошном Тісто для вареників Тісто для вареників без яєць Тісто для вареників на молоці