Смачні кисло-солодкі вареники з малиною і сиром готуються дуже просто, а зберігати їх можна в морозильній камері, так що можна зробити такої смакоти про запас. Для полегшення роботи замішуємо тісто в хлібопічці, однак вимісити його можна і руками.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Малина – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
  • Сода харчова – 0.25 ч. л.
  • Вода – 75 мл
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати вареники з малиною і сиром. Кладемо в чашу хлібопічки молоко, борошно, воду і гашену оцтом соду.

Замішуємо тісто за допомогою хлібопічки або вручну.

Розкачуємо готове тісто в тонкий пласт.

З допомогою склянки вирізаємо з тіста гуртки.

Сир змішуємо з цукром.

кожен гурток викладаємо сир і малину.

Защипуємо краї вареників.

Засипаємо вареники в киплячу підсолену воду і варимо близько 8 хвилин.

Готові вареники дістаємо шумівкою і перед подачею змащуємо вершковим маслом. Приємного апетиту!

Вареники Ледачі вареники з сиру Ледачі вареники з сиру як в дитячому саду Ліниві вареники із сиру з борошном Тісто для вареників Тісто для вареників без яєць Тісто для вареників на молоці