Мультиварка-скороварка поєднує в собі функції цих двох кухонних гаджетів. Так як страви готуються під тиском, то готувати їх швидше, та й смак трохи інший. У цьому рецепті вам пропонується приготувати в мультиварці-скороварці ячну кашу з цибулевої засмажкою. Блюдо і дієтичне, і пісне.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Ячна крупа – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати ячну кашу в мультиварці-скороварці. Спочатку підготуйте всі продукти для приготування ячної каші.

Для приготування засмажки почистіть цибулю і наріжте на невеликі шматочки.

В чашу приладу налийте столову ложку рослинного масла, покладіть нарізану цибулину.

Обсмажте цибулю на програмі «Випічка» до золотистого кольору.

Ячну крупу промийте під проточною водою і перекладіть в чашу до смаженій луку.

Потім крупу залийте окропом у кількості, зазначеному в рецепті. Закрийте кришку приладу. Закрийте клапан каструлі, повертаючи його проти годинникової стрілки. Увімкніть кнопку «Вибір функції» і становите програму «Каша».

Каструля буде 5-6 хвилин набирати тиск і потім загориться буква «Р» на табло. Час готування встановиться автоматично і буде 15-20 хвилин.

Після сигналу про завершення програми зачекайте, поки піде пар і знизиться тиск, і можете відкрити кришку. Кашу лопаткою акуратно перемішайте і можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Каші Ячна каша Ячна каша в мультиварці Ячна каша в мультиварці Редмонд