Приготувати красиві, пишні і дуже смачні біляші будинку дуже просто і легко. Їх можна запікати в духовці або ж посмажити на сковороді. Виходить ситне і апетитне блюдо, яке швидко зникає з тарілок!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 600 гр.
- Молоко коров’яче – 375 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як правильно ліпити біляші з м’ясом з діркою? Борошно просіваємо через ситечко.
підігріваємо Молоко до 40 градусів. Додаємо дріжджі, сіль та цукровий пісок.
Поступово вводимо борошно і яйце і замішуємо тісто. Залишаємо в теплі на 1-1,5 години.
Тепер поділяємо тісто на 14 кульок і робимо коржі.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо на кубики.
Додаємо у фарш, цибулю, сіль і чорний мелений перець. Розмішуємо.
Тепер кладемо начинку на середину коржики і робимо бортики, трохи прищипуючи.
Змащуємо рослинним маслом сковороду, і викладаємо біляші і обсмажуємо з обох сторін.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші з начинкою з фаршу Біляші на молоці Татарські біляші з м'ясом