Приготувати красиві, пишні і дуже смачні біляші будинку дуже просто і легко. Їх можна запікати в духовці або ж посмажити на сковороді. Виходить ситне і апетитне блюдо, яке швидко зникає з тарілок!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 375 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухі дріжджі – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Як правильно ліпити біляші з м’ясом з діркою? Борошно просіваємо через ситечко.

підігріваємо Молоко до 40 градусів. Додаємо дріжджі, сіль та цукровий пісок.

Поступово вводимо борошно і яйце і замішуємо тісто. Залишаємо в теплі на 1-1,5 години.

Тепер поділяємо тісто на 14 кульок і робимо коржі.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо на кубики.

Додаємо у фарш, цибулю, сіль і чорний мелений перець. Розмішуємо.

Тепер кладемо начинку на середину коржики і робимо бортики, трохи прищипуючи.

Змащуємо рослинним маслом сковороду, і викладаємо біляші і обсмажуємо з обох сторін.

Приємного апетиту!

Біляші Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші з начинкою з фаршу Біляші на молоці Татарські біляші з м'ясом