Якщо у вас є кухонний помічниця – мультиварка, я пропоную приготувати надзвичайно апетитний, ароматний і наваристий гороховий суп з яловичиною. Блюдо виходить смачним і зігріваючим.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Горох – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 450 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 3,5 л.
- Сіль – за смаком
- Яловичина – 500 гр.
Процес приготування:
Як приготувати гороховий суп з яловичиною в мультиварці Редмонд? Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть в прохолодній воді і наріжте гострим ножем. У чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть подрібнену ріпчасту цибулю.
На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин, натисніть кнопку «Старт». У мене мультиварка фірми «Редмонд».
Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте кубиками. Додайте в чашу мультиварки і обсмажте до м’якості, постійно помішуючи.
Яловичину промити, а потім промокніть паперовими рушниками. Підготовлене м’ясо наріжте шматками середнього розміру і відправте до обсмаженою овочам.
Картопля очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте кубиками. Додайте в чашу мультиварки.
Горох добре промийте, а потім викладіть до решти інгредієнтів. Попередньо горох можна замочити у воді з харчовою содою. За допомогою такої процедури він звариться швидше. Щоб горох добре розварився, замочіть його з вечора.
Залийте холодною водою. На панелі мультиварки встановіть програму «Суп», час приготування – 1 годину. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт», готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися суп на 30 хвилин.
Густий гороховий суп з яловичиною, приготований в мультиварці, розлийте по тарілках і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп з яловичиною