Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом надзвичайно смачного і швидкого у приготуванні солоного сала. Текстура закуски виходить ніжною з ідеальним смаковим поєднанням. Хороший варіант для доповнення сімейного обіду.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сало з прошарками м’яса – 300 гр.
  • Суміш перців – 10 гр.
  • Сіль – 50 гр.
  • Кмин – 3 гр.

Процес приготування:

Як швидко засолити сало за добу? Першим ділом необхідну кількість свіжого свинячого сала з прошарком зачистити ножем. Наріжте на шматочки однакового невеликого розміру.

Шматочки щедро присипте сумішшю меленого перцю, солі й кмину. Гарненько втріть спеції в сало.

На дно підготовленої ємності викладіть сіль, а потім сало.

закрийте Ємність кришкою і гарненько потрясіть, щоб сіль рівномірно розподілилася по салу. Після чого ємність з салом помістіть в холодильник або комору і залиште на добу.

Після закінчення часу, вийміть сало з холодильника, очистіть від надлишків солі, наріжте невеликими шматочками. Подавайте на стіл.

Солоне сало зберігайте в морозильній камері. Підморожене сало легко можна нарізати тонкими скибочками. Солоне сало відмінно поєднується зі свіжими овочами, а також цибулею і часником.

Приємного апетиту!

Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в каструлі