Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом надзвичайно смачного і швидкого у приготуванні солоного сала. Текстура закуски виходить ніжною з ідеальним смаковим поєднанням. Хороший варіант для доповнення сімейного обіду.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сало з прошарками м’яса – 300 гр.
- Суміш перців – 10 гр.
- Сіль – 50 гр.
- Кмин – 3 гр.
Процес приготування:
Як швидко засолити сало за добу? Першим ділом необхідну кількість свіжого свинячого сала з прошарком зачистити ножем. Наріжте на шматочки однакового невеликого розміру.
Шматочки щедро присипте сумішшю меленого перцю, солі й кмину. Гарненько втріть спеції в сало.
На дно підготовленої ємності викладіть сіль, а потім сало.
закрийте Ємність кришкою і гарненько потрясіть, щоб сіль рівномірно розподілилася по салу. Після чого ємність з салом помістіть в холодильник або комору і залиште на добу.
Після закінчення часу, вийміть сало з холодильника, очистіть від надлишків солі, наріжте невеликими шматочками. Подавайте на стіл.
Солоне сало зберігайте в морозильній камері. Підморожене сало легко можна нарізати тонкими скибочками. Солоне сало відмінно поєднується зі свіжими овочами, а також цибулею і часником.
Приємного апетиту!
Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в каструлі