Досить популярна закуска з сала й часнику. Це вигадка слов’янської кухні ідеально підходить до наваристого борщу і овочевим салатам. Крім того, такий паштет може стати основою смачних і ситних бутербродів.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Сало солоне – 200 – 250 гр.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати закуску з сала з часником через м’ясорубку просто! Підготуйте необхідні інгредієнти. З сала зріжте шкірку і наріжте кубиками. Часник очистіть від лушпиння.
Зубчики часнику пропустити через прес або натріть на дрібну тертку.
Шматочки сала пропустіть через м’ясорубку.
Отриману масу змішайте з подрібненим часником і меленим перцем.
Таку нескладну закуску можна заготовити про запас і зберігати її в холодильнику.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах