Досить популярна закуска з сала й часнику. Це вигадка слов’янської кухні ідеально підходить до наваристого борщу і овочевим салатам. Крім того, такий паштет може стати основою смачних і ситних бутербродів.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Сало солоне – 200 – 250 гр.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати закуску з сала з часником через м’ясорубку просто! Підготуйте необхідні інгредієнти. З сала зріжте шкірку і наріжте кубиками. Часник очистіть від лушпиння.

Зубчики часнику пропустити через прес або натріть на дрібну тертку.

Шматочки сала пропустіть через м’ясорубку.

Отриману масу змішайте з подрібненим часником і меленим перцем.

Таку нескладну закуску можна заготовити про запас і зберігати її в холодильнику.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах