Ніжна запіканка з кабачків з курячою грудкою і рисом – просте і апетитне блюдо! Готувати його досить швидко, а рецепт під силу навіть початківцям господиням. Приготуйтеся дивувати рідних своїми кулінарними шедеврами!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Рис білий – 125 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- філе Куряче – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування запіканки з кабачків з курячої грудної і рисом? Кабачки миємо, натираємо і з допомогою великої терки і віджимаємо зайву рідину.
Рис відварюємо до готовності.
Куряче філе також потрібно заздалегідь відварити і порізати невеликими кубиками.
Моркву і цибулю чистимо. Моркву натираємо на тертку побільше, а цибулю ріжемо кубиками. Пасеруємо овочі на рослинному маслі.
Помідори миємо, видаляємо черешки і ріжемо їх кубиками. Додаємо помідори до цибулі і моркви, обсмажуємо 10 хв.
З’єднуємо кабачки, куряче філе, рис, моркву, цибулю і помідори. Солимо і приправляємо перцем. Викладаємо готову суміш у форму для випікання і ставимо в духовку на 30 хв. Випікаємо при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Дієтична ПП запіканка з кабачків Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з рисом Кабачки з м'ясом ПП рецепти з кабачків Рис з кабачками