Ніжна запіканка з кабачків з курячою грудкою і рисом – просте і апетитне блюдо! Готувати його досить швидко, а рецепт під силу навіть початківцям господиням. Приготуйтеся дивувати рідних своїми кулінарними шедеврами!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Рис білий – 125 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • філе Куряче – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування запіканки з кабачків з курячої грудної і рисом? Кабачки миємо, натираємо і з допомогою великої терки і віджимаємо зайву рідину.

Рис відварюємо до готовності.

Куряче філе також потрібно заздалегідь відварити і порізати невеликими кубиками.

Моркву і цибулю чистимо. Моркву натираємо на тертку побільше, а цибулю ріжемо кубиками. Пасеруємо овочі на рослинному маслі.

Помідори миємо, видаляємо черешки і ріжемо їх кубиками. Додаємо помідори до цибулі і моркви, обсмажуємо 10 хв.

З’єднуємо кабачки, куряче філе, рис, моркву, цибулю і помідори. Солимо і приправляємо перцем. Викладаємо готову суміш у форму для випікання і ставимо в духовку на 30 хв. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Дієтична ПП запіканка з кабачків Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з рисом Кабачки з м'ясом ПП рецепти з кабачків Рис з кабачками