Якщо вийшло так, що в цьому році у вас виявилося багато зелених помідорів, це не привід впадати у відчай. Це привід зробити смачні заготовки на зиму, які обов’язково сподобаються всім. Зелені помідори з часником і петрушкою виходять пікантними, ароматними і такими смачними, що пальчики оближеш!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Помідори зелені – 1 кг
- Петрушка – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Селера – 1 пучок
- Парасольки кропу – 1 пучок
- Часник – 5 зуб.
- Перець чилі – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець запашний мелений – за смаком
- Лавровий лист – за смаком
Процес приготування:
Готувати зелені помідори з часником і петрушкою легко! Зелені помідори помити, просушити на кухонному рушнику. Зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз.
Всю зелень помити. Петрушку, кріп і селеру дрібно нарубати. Перець чилі помити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити і також дрібно нарізати.
Змішати в мисці зелень петрушки, кропу і селери з перцем чилі і часником.
Кожен помідор начинити зеленню з перцем і часником. Викласти помідори в глибокий таз, туди ж відправити парасольки кропу, перець запашний і чорний, лавровий лист.
Залити в таз воду. Зверху накрити помідори тарілкою, поставити тяжкість. Через тиждень вже можна пригощатися ароматними і соковитими зеленими помідорами з часником і петрушкою. Приємного апетиту!
Гострі помідори Зелені помідори на зиму Консервовані помідори Помідори на 3 літрову банку на зиму Помідори на зиму Солоні зелені помідори Солоні помідори на зиму