Якщо вийшло так, що в цьому році у вас виявилося багато зелених помідорів, це не привід впадати у відчай. Це привід зробити смачні заготовки на зиму, які обов’язково сподобаються всім. Зелені помідори з часником і петрушкою виходять пікантними, ароматними і такими смачними, що пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Помідори зелені – 1 кг
  • Петрушка – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Селера – 1 пучок
  • Парасольки кропу – 1 пучок
  • Часник – 5 зуб.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець запашний мелений – за смаком
  • Лавровий лист – за смаком

Процес приготування:

Готувати зелені помідори з часником і петрушкою легко! Зелені помідори помити, просушити на кухонному рушнику. Зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз.

Всю зелень помити. Петрушку, кріп і селеру дрібно нарубати. Перець чилі помити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити і також дрібно нарізати.

Змішати в мисці зелень петрушки, кропу і селери з перцем чилі і часником.

Кожен помідор начинити зеленню з перцем і часником. Викласти помідори в глибокий таз, туди ж відправити парасольки кропу, перець запашний і чорний, лавровий лист.

Залити в таз воду. Зверху накрити помідори тарілкою, поставити тяжкість. Через тиждень вже можна пригощатися ароматними і соковитими зеленими помідорами з часником і петрушкою. Приємного апетиту!

Гострі помідори Зелені помідори на зиму Консервовані помідори Помідори на 3 літрову банку на зиму Помідори на зиму Солоні зелені помідори Солоні помідори на зиму