Свіжа і апетитна аджика виходить з помідорів і яблук. Закуска готується без варіння, що дозволяє в повній мірі зберегти смакові якості овочів. Блюдо доповнив ваші основні страви і гарніри.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Яблука – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування аджики з помідорів і яблук без варіння? Підготуємо всі інгредієнти. Овочі промиваємо та нарізаємо. Яблука очищаємо від шкірки і насіння і також ріжемо на часточки.

Помідори і перець пропускаємо через м’ясорубку.

Також пропускаємо через м’ясорубку і яблука. Додаємо до решти суміші. Сюди ж кладемо і подрібнений часник.

В отриману кашку додаємо сіль, цукор і спеції. Перемішуємо до однорідності.

Готову сиру аджику переливаємо в банку і відправляємо на зберігання в холодильник. Готово!

Аджика Аджика без стерилізації Аджика без хрону Аджика з помідорів Аджика з помідорів і перцю Аджика з яблуками Гостра аджика Солодка аджика