Свіжа і апетитна аджика виходить з помідорів і яблук. Закуска готується без варіння, що дозволяє в повній мірі зберегти смакові якості овочів. Блюдо доповнив ваші основні страви і гарніри.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Яблука – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування аджики з помідорів і яблук без варіння? Підготуємо всі інгредієнти. Овочі промиваємо та нарізаємо. Яблука очищаємо від шкірки і насіння і також ріжемо на часточки.
Помідори і перець пропускаємо через м’ясорубку.
Також пропускаємо через м’ясорубку і яблука. Додаємо до решти суміші. Сюди ж кладемо і подрібнений часник.
В отриману кашку додаємо сіль, цукор і спеції. Перемішуємо до однорідності.
Готову сиру аджику переливаємо в банку і відправляємо на зберігання в холодильник. Готово!
Аджика Аджика без стерилізації Аджика без хрону Аджика з помідорів Аджика з помідорів і перцю Аджика з яблуками Гостра аджика Солодка аджика