Ніжні бананові оладки можна приготувати без яєць. Тісто вийде досить густим, що зробить готовий десерт більш щільним і привабливим. Подавайте страву до чаю або в якості легкого сніданку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Банан – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Цукор-пісок – за смаком
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати бананові оладки без яєць? Спершу подрібнюємо банан. Бажано робити це в блендері, щоб вийшло ніжне пюре.
В отриману масу вливаємо тепле молоко і ще раз збиваємо.
рідковату суміш просіваємо борошно, додаємо розпушувач і щіпку солі.
Ретельно розмішуємо ложкою. Тісто має бути гладким і густим.
Нагріваємо сковороду, змащуємо її маслом.
Ложкою викладаємо тісто для оладок.
Обсмажуємо на повільному вогні під кришкою.
Можна перевертати після того, як з’явиться легкий рум’янець.
Викладаємо бананові оладки на тарілку і даємо їм трохи охолонути, так як гарячі можуть легко розірватися. Подаємо до столу теплими, готово!
Бананові оладки без борошна Оладки без борошна Оладки без дріжджів Оладки без соди і розпушувача Оладки на кефірі на швидку руку Пісні млинці без дріжджів