Ніжні бананові оладки можна приготувати без яєць. Тісто вийде досить густим, що зробить готовий десерт більш щільним і привабливим. Подавайте страву до чаю або в якості легкого сніданку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати бананові оладки без яєць? Спершу подрібнюємо банан. Бажано робити це в блендері, щоб вийшло ніжне пюре.

В отриману масу вливаємо тепле молоко і ще раз збиваємо.

рідковату суміш просіваємо борошно, додаємо розпушувач і щіпку солі.

Ретельно розмішуємо ложкою. Тісто має бути гладким і густим.

Нагріваємо сковороду, змащуємо її маслом.

Ложкою викладаємо тісто для оладок.

Обсмажуємо на повільному вогні під кришкою.

Можна перевертати після того, як з’явиться легкий рум’янець.

Викладаємо бананові оладки на тарілку і даємо їм трохи охолонути, так як гарячі можуть легко розірватися. Подаємо до столу теплими, готово!

Бананові оладки без борошна Оладки без борошна Оладки без дріжджів Оладки без соди і розпушувача Оладки на кефірі на швидку руку Пісні млинці без дріжджів