У господині не завжди є час приготувати яєчну локшину для бешбармака. Можна купити готову в магазині, але і там може і не бути. У цьому рецепті вам пропонується приготувати це смачне блюдо з макаронів-бантиків. Такий бешбармак називають ледачим. Зовнішній вигляд страви буде не той, але смак страви залишиться практично таким же, як і у традиційного бешбармака. Для невеликої сім’ї ви швидко приготуєте смачну вечерю. Спробуйте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Макарони – 0.5 пакетів
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування бешбармака з курки з макаронами. Спочатку підготуйте всі продукти для приготування бешбармака.
Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді.
Почистіть цибулю і наріжте на тонкі півкільця.
Зварену грудку дістаньте з бульйону і залиште, щоб трохи охолола. На цьому курячому бульйоні зваріть макарони.
Остиглу грудку руками розділіть на невеликі шматочки.
В сковорідці розтопіть вершкове масло. Потім масло перекладіть нашатковану цибулю і посмажте до золотистого кольору. Потім до смаженій луку перекладіть відварене м’ясо, перемішайте і пару хвилин потушкуйте.
Потім у сковорідку перекладіть відварені макарони.
Через землянку додайте до макаронів зубки часнику. Все перемішайте і вимкніть вогонь.
Додайте в лінивий бешбармак дрібно нарізану зелень.
Бешбармак з курки з макаронами готовий. Можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з курки