У господині не завжди є час приготувати яєчну локшину для бешбармака. Можна купити готову в магазині, але і там може і не бути. У цьому рецепті вам пропонується приготувати це смачне блюдо з макаронів-бантиків. Такий бешбармак називають ледачим. Зовнішній вигляд страви буде не той, але смак страви залишиться практично таким же, як і у традиційного бешбармака. Для невеликої сім’ї ви швидко приготуєте смачну вечерю. Спробуйте!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Макарони – 0.5 пакетів
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування бешбармака з курки з макаронами. Спочатку підготуйте всі продукти для приготування бешбармака.

Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді.

Почистіть цибулю і наріжте на тонкі півкільця.

Зварену грудку дістаньте з бульйону і залиште, щоб трохи охолола. На цьому курячому бульйоні зваріть макарони.

Остиглу грудку руками розділіть на невеликі шматочки.

В сковорідці розтопіть вершкове масло. Потім масло перекладіть нашатковану цибулю і посмажте до золотистого кольору. Потім до смаженій луку перекладіть відварене м’ясо, перемішайте і пару хвилин потушкуйте.

Потім у сковорідку перекладіть відварені макарони.

Через землянку додайте до макаронів зубки часнику. Все перемішайте і вимкніть вогонь.

Додайте в лінивий бешбармак дрібно нарізану зелень.

Бешбармак з курки з макаронами готовий. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!

Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з курки