Хороший рецепт бездріжджового хліба, який можна включити в свій щоденний раціон. Він припаде до смаку любителям правильного харчування і тим, хто стежить за своєю фігурою.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кефір – 250 мл
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Кунжут – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати бездріжджовий хліб в хлібопічці Мулинекс просто! У форму для випічки налийте кефір, додайте харчову соду, цукор і сіль.
Потім всипте просіяне борошно.
Кунжут можна додати за бажанням.
Закрийте хлібопічку, встановіть програму для випічки хліба з вагою 750 грам. Після замішування тіста, посипте його борошном, щоб утворилася рум’яна кірочка. Готовність хліба перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Готовий хліб трохи студія і ще теплим його можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Бездріжджовий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам