Хороший рецепт бездріжджового хліба, який можна включити в свій щоденний раціон. Він припаде до смаку любителям правильного харчування і тим, хто стежить за своєю фігурою.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кефір – 250 мл
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Кунжут – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати бездріжджовий хліб в хлібопічці Мулинекс просто! У форму для випічки налийте кефір, додайте харчову соду, цукор і сіль.

Потім всипте просіяне борошно.

Кунжут можна додати за бажанням.

Закрийте хлібопічку, встановіть програму для випічки хліба з вагою 750 грам. Після замішування тіста, посипте його борошном, щоб утворилася рум’яна кірочка. Готовність хліба перевіряйте дерев’яною шпажкою.

Готовий хліб трохи студія і ще теплим його можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Бездріжджовий хліб в хлібопічці Пшеничний хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам