Оригінальний домашній хліб можна приготувати в хлібопічці з кукурудзяного борошна. Особливий рецепт дозволить отримати корисний продукт, не містить глютен. Подбайте про свою фігуру і здоров’я!


Інгредієнти: на .

  • Мука кукурудзяна – 200 гр.
  • Рисова мука біла – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 180 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 15 гр.
  • Масло оливкова – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати кукурудзяний хліб без глютену в хлібопічці? У форму для хлібопічки вливаємо тепле молоко додаємо дріжджі.

Сюди ж розбиваємо яйце, просіваємо борошно, додаємо цукор, сіль, оливкова олія.

Включаємо хлібопічку в режимі, який буде тривати від трьох до трьох з половиною годин.

Після того, як готування завершиться, відкриваємо кришку і даємо продукту трохи охолонути.

Обережно витягуємо кукурудзяний безглютеновый хліб з форми, нарізаємо і подаємо до столу!

Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Кенвуд Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб на молоці у хлібопічці