Біляші на дріжджах з м’ясною начинкою легко приготувати на сковороді. Вони виходять дуже поживними, смачними і апетитними! Хороший перекус для всієї родини!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 3,5 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сухі дріжджі – 1 ст. л.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати біляші на дріжджах з м’ясом на сковороді, борошно просіваємо через ситечко.
підігріваємо Молоко до 40 градусів.
Додаємо яйце, рослинне масло, тепле молоко і сіль. Замішуємо однорідне тісто і відправляємо його підійти в тепле місце на 1 годину.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками невеликого розміру.
Додаємо цибулю, сіль і мелений перець у фарш. Розмішуємо начинку.
Обминаємо тісто і ділимо його на 15 рівних шматочків. Робимо з них коржики і кладемо в середину начинку з фаршу і цибулі. Прищипываем краю, формуючи бортики.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо біляші з обох боків до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші зі свинячим фаршем Біляші на дріжджах Татарські біляші з м'ясом