Біляші на дріжджах з м’ясною начинкою легко приготувати на сковороді. Вони виходять дуже поживними, смачними і апетитними! Хороший перекус для всієї родини!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 3,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 1 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати біляші на дріжджах з м’ясом на сковороді, борошно просіваємо через ситечко.

підігріваємо Молоко до 40 градусів.

Додаємо яйце, рослинне масло, тепле молоко і сіль. Замішуємо однорідне тісто і відправляємо його підійти в тепле місце на 1 годину.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо квадратиками невеликого розміру.

Додаємо цибулю, сіль і мелений перець у фарш. Розмішуємо начинку.

Обминаємо тісто і ділимо його на 15 рівних шматочків. Робимо з них коржики і кладемо в середину начинку з фаршу і цибулі. Прищипываем краю, формуючи бортики.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо біляші з обох боків до золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші зі свинячим фаршем Біляші на дріжджах Татарські біляші з м'ясом