Вам пропонується ще один рецепт випічки в домашніх умовах і в хлібопічці Редмонд ароматного і повітряного білого хліба. Борошно обов’язково потрібно просіяти на сито, щоб тісто краще піднялося. Можна замісити тісто на теплому молоці, тоді хліб буде ще пишніше.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування білого хліба в хлібопічці Редмонд в домашніх умовах? Спочатку підготуйте в потрібній кількості продукти для випічки білого хліба.
У відерце хлібопічки насипте сухі дріжджі, цукор і налийте теплу воду або молоко. Все перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
Потім налийте у відро рослинне масло, додайте сіль і зверху насипте через сито потрібну кількість пшеничного борошна.
Борошно з рідкими інгредієнтами перемішайте, від цього при включенні програми дріжджі відразу почнуть активно працювати.
Потім відерце помістіть в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму «Основний» або «Білий хліб», вага буханця 750 г, виберіть колір скоринки «Середній» і включіть кнопку «Старт/Стоп». Після сигналу про закінчення програми буханець білого хліба перекладіть з відерця на решітку, остудіть під рушником і можете подати до столу.
Вдалою і смачної випічки!
Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці