Вам пропонується ще один рецепт випічки в домашніх умовах і в хлібопічці Редмонд ароматного і повітряного білого хліба. Борошно обов’язково потрібно просіяти на сито, щоб тісто краще піднялося. Можна замісити тісто на теплому молоці, тоді хліб буде ще пишніше.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування білого хліба в хлібопічці Редмонд в домашніх умовах? Спочатку підготуйте в потрібній кількості продукти для випічки білого хліба.

У відерце хлібопічки насипте сухі дріжджі, цукор і налийте теплу воду або молоко. Все перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися.

Потім налийте у відро рослинне масло, додайте сіль і зверху насипте через сито потрібну кількість пшеничного борошна.

Борошно з рідкими інгредієнтами перемішайте, від цього при включенні програми дріжджі відразу почнуть активно працювати.

Потім відерце помістіть в хлібопічку і закрийте кришку. Встановіть програму «Основний» або «Білий хліб», вага буханця 750 г, виберіть колір скоринки «Середній» і включіть кнопку «Старт/Стоп». Після сигналу про закінчення програми буханець білого хліба перекладіть з відерця на решітку, остудіть під рушником і можете подати до столу.

Вдалою і смачної випічки!

Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці