За чудові смакові якості і чудовий аромат хліб «Дарницький» цінують багато. Такий хліб, згідно пропонованого рецептом, можна спекти і вдома з допомогою хлібопічки Редмонд. Хліб готується із суміші пшеничного і житнього борошна з обов’язковим додаванням меду.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 330 гр.
  • Житнє обдирне борошно – 150 гр.
  • Сухі дріжджі – 1.5 ч. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

Як почати готувати хліб Дарницький в хлібопічці Редмонд? Відерце хлібопічки дістаньте з приладу і налийте в нього чисту воду.

Покладіть в відерце мед і всипте сіль.

Потім налийте потрібну кількість рослинного масла.

Пшеничне і житнє борошно в необхідній кількості насипте в відерце через сито. Просіювання борошна зробить м’якушка хліба більш повітряним.

В середині гірки борошна зробіть невелике заглиблення і насипте в нього сухі дріжджі.

Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку. Встановіть програму «Цільнозерновий хліб», вага – «750 г», колір кірочки – «Середній». Час приготування буде в середньому 3 години 30 хвилин, але це залежить від моделі хлібопічки. Увімкніть кнопку «Старт/Стоп».

Спечений «Дарницький» хліб перекладіть їх хлібопічки на рушник і остудіть.

Потім можете його нарізати на скибочки і подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Сірий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Редмонд Хліб на воді в хлібопічці