Щоб приготувати безглютеновый бісквіт потрібно всього лише замінити пшеничне борошно на рисову або кукурудзяну, наприклад. По консистенції бісквіт з рисового борошна вийде чимось схожим на манник і буде більш розсипчастим.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Рисова мука біла – 200 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 100 – 150 гр.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати бісквіт без глютену? Яйця збийте з сіллю до утворення піни, додати цукор і ще трохи збийте.

Розпушувач змішайте з борошном і просіяти.

Додати в яєчну масу просіяне борошно, ванілін і соняшникова олія, замісіть тісто.

Духовку розігрійте до 180 градусів. Поставте в духовку форму з тестом і запікайте бісквіт 30-40 хвилин. Готовий бісквіт посипте цукровою пудрою і дайте йому охолонути.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт