Щоб приготувати безглютеновый бісквіт потрібно всього лише замінити пшеничне борошно на рисову або кукурудзяну, наприклад. По консистенції бісквіт з рисового борошна вийде чимось схожим на манник і буде більш розсипчастим.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Рисова мука біла – 200 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 100 – 150 гр.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт без глютену? Яйця збийте з сіллю до утворення піни, додати цукор і ще трохи збийте.
Розпушувач змішайте з борошном і просіяти.
Додати в яєчну масу просіяне борошно, ванілін і соняшникова олія, замісіть тісто.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Поставте в духовку форму з тестом і запікайте бісквіт 30-40 хвилин. Готовий бісквіт посипте цукровою пудрою і дайте йому охолонути.
Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт