Навіть в домашніх умовах можна приготувати пишний і ароматний бісквіт. Додайте до нього сметанний крем, банани, чорнослив і у вас вийде чудовий торт для урочистих приводів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 200 – 250 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Вода – 100 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Масло соняшникова – 100 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування бісквіта Перфект? У каструлі з товстим дном змішайте 200 грам цукру, какао, воду і соняшникову олію. Поставте на середній вогонь, помішуючи, доведіть масу до кипіння, варіть, поки цукор повністю не розчиниться. Зніміть каструлю з вогню і дайте охолонути вмісту при кімнатній температурі.

Яйця збийте міксером на середній швидкості протягом однієї хвилини. Потім додайте 50 грам цукру і продовжуйте збивати 10-12 хвилин. Яєчна маса повинна збільшитися в обсязі і побіліти.

До збитим яйцям потроху вливайте остиглу суміш з какао, акуратно перемішайте віночком.

Окремо змішайте борошно, розпушувач, соду, ванілін і сіль, просіяти. Пересипте борошно до яєчної маси.

Дно форми застелити пекарської папером, влийте тісто у форму, розрівняйте його.

прогрійте Духовку до 175 градусів, запікайте бісквіт протягом 45 хвилин, потім вийміть з духовки і дайте йому повністю охолонути.

Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з какао Бісквіт з рослинним маслом Ванільний бісквіт Вологий шоколадний бісквіт класичний Бісквіт