Апетитний і легкий ПП бісквіт, який можна їсти на дієті – мрія всіх дівчат! По нашому прекрасному дієтичного рецептом ви легко приготуєте легку бісквітну основу для будь-якого тортика, в тому числі дієтичного.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно полбяна – 28 гр.
  • Рисова мука біла – 42 гр.
  • Молоко знежирене – 35 гр.
  • Цукрозамінник – 6 ст. л.
  • Яйце (С0) – 5 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати Бісквіт ПП? Всі сухі інгредієнти для бісквіта, крім цукрозамінника, просійте разом в окрему ємність.

Далі потрібно збити курячі яйця з дрібкою солі за допомогою міксера. Збивати доведеться довго, не менше двадцяти хвилин, поки не утвориться пишна піна.

Духова шафа увімкніть на 180 градусів, і поки розігрівається духовка, акуратно просіяти сухі інгредієнти в яєчну суміш, вмішуючи їх за допомогою лопатки або ложки.

Роз’ємну форму приблизно 18 сантиметрів діаметром оберніть фольгою і викладіть у форму тісто. Надішліть бісквіт в розігріту духовку, не менш ніж на 35 хвилин. Через цей час можете перевірити готовність бісквіта і, при необхідності, повернути в духовку ще хвилин на п’ять.

Готовий бісквіт можна розібрати на коржі відразу ж, або загорнути в харчову плівку і залишити в холодильнику для ущільнення.

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт на молоці Бісквіт на молоці в духовці